Po fiasko pasaulio čempionate Ispanijos komanda reabilituojasi Tautų lygoje. Ši rinktinė A lygos 4-oje grupėje surinko maksimalų taškų skaičių (6) ir užima pirmąją vietą. Ispanai svečiuose 2:1 palaužė Angliją, o namie net 6:0 nušlavė pasaulio vicečempionus kroatus.

Anglija ir Kroatija turi po vieną tašką. Šios ekipos Kroatijoje sužaidė 0:0. Dėl geresnio įmuštų ir praleistų taškų santykio anglai rikiuojasi antri, o kroatai – treti.

I diviziono 4 grupė
(rungtynės, pergalės, lygiosios, pralaimėjimai, įvarčiai už, įvarčiai prieš, įvarčių skirtumas, taškai)

1-oje grupėje pirmauja pasaulio čempionai Prancūzijos futbolininkai. Jie 0:0 išvykoje baigė mačą su Vokietija, o savo aikštėje 2:1 privertė pasiduoti Nyderlandų rinktinę. Pastaroji praėjusiame ture namie netikėtai net 3:0 sutriuškino vokiečius.

Nyderlandai sukaupė 3 taškus ir žengia antri, o Vokietijos komandos sąskaitoje – vos vienas taškas. Ši ekipa grupėje užima paskutinę, trečiąją, vietą.

I diviziono 1 grupė
(rungtynės, pergalės, lygiosios, pralaimėjimai, įvarčiai už, įvarčiai prieš, įvarčių skirtumas, taškai)

Paskutines vietas grupėse užėmusios rinktinės iškris į B lygą.

Latviai žaidžia silpniausioje D lygoje, bet ten neblizga. Mūsų kaimynai 1-oje grupėje per trejas rungtynes sukrapštė du taškus. Jie 0:1 nusileido Gruzijai, 1:1 sužaidė su Kazachstanu ir nesugebėjo įveikti Andoros – 0:0. Gruzinai turi 9 taškus, o kitos trys minėtos rinktinės – po 2.

Lietuviai C lygos 4-oje grupėje dar nesurinko nė taško. Jie pralaimėjo visas ketverias rungtynes ir labai realu, kad iškris į D lygą. Serbų kraityje – 8 taškai, juodkalniečių – 7, rumunų – 6.

Abu mačus tiesiogiai rodys vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt ir „TVPlay Sports“ kanalas.

Ispanų ir anglų dvikovos transliacija pirmadienį prasidės 21.35 val. Tokiu pat laiku antradienį – prancūzų ir vokiečių mūšis. Be to, rytoj 21.35 val. per tvplaypremium.lt bus parodyta Latvijos ir Gruzijos futbolininkų akistata. Šių rungtynių vaizdo įrašas 23.45 val. – „TVPlay Sports“ kanalu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją