„Tai pirmas mano mačas ir pelniau du įvarčius, jaučiuosi puikiai. Esu laimingas čia atvykęs ir smagu, kad galiu pasauliui pademonstruoti savo progresą. Norėčiau prisijungti prie komandos, žaisti kaip galiu geriausiai ir būti komandos dalimi“, – kalbėjo U. Boltas.

Buvęs sprinteris neužmiršo savo vizitinės kortelės – pergalę simbolizuojančio šventimo.

Usainas Boltas

31-erių jamaikietis prie Australijos klubo, kuris ruošiasi startui aukščiausiame divizione, prisijungė „neapibrėžtam treniruočių periodui“.

100 m ir 200 m bėgimo rungčių pasaulio rekordininkas lengvaatlečio karjerą baigė 2017 m. ir prabilo apie svajonę tapti profesionaliu futbolininku.

Praėjusią vasarą U. Boltas treniravosi su Dortmundo „Borussia“, Pietų Afrikos Respublikos klubu „Sundowns“ ir Norvegijos „Stromsgodset“ ekipa.

Kol kas „Central Coast Mariners“ klubas nepasiūlė U. Boltui profesionalo sutarties. Australijos futbolo čempionatas startuos spalio 19 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)