„Miestiečiai“ pastaruoju metu laimėjo 4 mačus iš eilės. „Liverpool“ praėjusiame ture prarado pirmuosius taškus, kai svečiuose 1:1 baigė dvikovą su Londono „Chelsea“.

Mančesterio futbolininkai „Anfield“ stadione per visą „Premier“ lygos istoriją yra triumfavę tik kartą – 2003 metais. Iš viso „Premier“ lygoje klubai tarpusavyje kovėsi 42 kartus. Net 19 sykių stipresnis buvo „Liverpool“. „City“ iškovojo tik 8 pergales. 15 rungtynių baigėsi taikiai.

Praėjusį sezoną šios komandos apsikeitė pergalėmis. Mančesteryje šeimininkai sudorojo varžovus net 5:0, o Liverpulio komanda namie pasiekė revanšą – 4:3.

„Miestiečių“ puolimo lyderis Sergio Aguero „Anfield“ stadione įvarčio neįmušė jau 9 mačuose iš eilės.
Praėjusį sezoną Mančesterio ir Liverpulio klubai tarpusavyje žaidė ir UEFA „čempionų lygos“ ketvirtfinalyje. Tada kiek netikėtai abejas rungtynes 3:0 ir 2:1 laimėjo Jurgeno Kloppo auklėtiniai.

Šio sezono „Čempionų lygos“ praėjusiame ture „Liverpool“ išvykoje apmaudžiai paskutinę dvikovos minutę 0:1 nusileido „Napoli“ futbolininkams. Tuo tarpu „City“ Vokietijoje 2:1 palaužė „Hoffenheim“ pasipriešinimą.

Šią dvikovą tiesiogiai rodys vaizdo transliacijų internetu platforma „TVPlay Premium“ ir „TVPlay Sports“ kanalas. Rungtynių tiesioginė transliacija prasidės sekmadienį 18.20 val. Iš viso bus parodyti penki 7-ojo turo mačai.

Transliacijų tvarkaraštis:

spalio 6 d.
14.00 val. „Brighton“ – „West Ham“,
16.50 val. „Tottenham Hotspur“ – „Cardiff City“,
19.20 val. „Manchester United“ – „New Castle United“;

spalio 7 d.
16.05 val. „Southampton“ – „Chelsea“,
18.20 val. „Liverpool“ – „Manchester City“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)