„Napoli“ komanda Čempionų lygos rungtynėse namuose 1:0 nugalėjo „Liverpool“ futbolininkus.

Aptarimas ir pergalės simbolinis pergalės šventimas užtruko, todėl A. Milikas automobiliu namo pajudėjo tik apie 2 val. nakties.

Futbolininkui važiuojant per Varkaturo rajoną, kelią jo automobiliui užblokavo motociklas, priversdamas 24-erių lenką sustoti, praneša „Il Mattino“ portalas.

Po akimirkos vienas iš dviejų ant motociklo sėdėjusių užpuolikų į futbolininką nukreipė pistoletą, privertė jį atidaryti automobilio dureles ir pareikalavo atiduoti „Rolex“ laikrodį.

Futbolininkui neliko nieko kito, kaip išsiskirti su 7 tūkst. eurų vertės „Rolex“ gaminiu.

Atėmę laikrodį, užpuolikai iš įvykio vietos pasišalino.

Neapolio policija įvykį komentuoti kol kas atsisako.

Tai jau ne pirmas incidentas Neapolyje, į kurį patenka šio miesto elitinės komandos futbolininkai. Prieš dvejus metus itin panašiomis aplinkybėmis buvo apiplėštas „Napoli“ puolėjas Lorenzo Insigne su žmona.

Būtent L. Insigne trečiadienį įmušė pergalingą įvartį į „Liverpool“ vartus.

Anot žiniasklaidos pranešimų, tąsyk apiplėšę futbolininką užpuolikai šaipydamiesi paprašė „įmušti įvartį jų garbei kitose rungtynėse“.

2013 m. buvo apiplėštas „Napoli“ kapitonas Marekas Hamšikas su žmona.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)