Be pralaimėjimų Italijos pirmenybėse žengianti „Juventus“ komanda dvikovos pradžioje ištvėrė šaltą dušą, kai svečiai 10-ą minutę pelnė įvartį.

Tačiau titulą ginantys čempionai kantriai laukė savo progų ir dar pirmame kėlinyje net tik išlygino, bet ir persvėrė rezultatą. Rungtynių pabaigoje pergalę įtvirtino antrą savo įvartį mače pelnęs Mario Mandžukičius.

„Napoli“ komanda 58-ą minutę neteko vieno žaidėjo – už antrą geltonąją kortelę iš aikštės buvo pašalintas Mario Rui.

Turino ekipa gali pagerinti penkerių metų senumo „AS Roma“ rekordą. Septintose rungtynėse „Juventus“ iškovojo 7-ą pergalę. Iki sėkmingo sezono rekordo C. Ronaldo ir kompanijai reikia dar trijų pergalių.

„Juventus“ 3 – 1 „Napoli“

10' [0 – 1] Driesas Mertensas
26' [1 – 1] Mario Mandžukičius
49' [2 – 1] Mario Mandžukičius
55' [raudonoji kortelė] Mario Rui („Napoli“)
76' [3 – 1] Leonardo Bonucci

Lygos rekordą pagerino Paryžiaus „Saint-Germain“ komanda. Prie to prisidėjo ir du įvarčius į „Nice“ vartus šeštadienį įmušęs Neymaras.

Aštuntose Prancūzijos pirmenybių rungtynėse PSG iškovojo 8-ą pergalę. Titulą ginantys čempionai įveikė „Nice“ futbolininkus 3:0 (2:0) ir toliau lieka vienvaldžiais turnyro lentelės lyderiais.

Pastarąjį kartą tokį įspūdingą sezoną startą turėjo Lilio „Olympique“ ekipa 1936 metais, iškovojusi visas pergales pirmose aštuoniose rungtynėse.

Aikštės šeimininkai liko mažuma, kai 59-ą min. už antrą geltonąją kortelę aikštę buvo priverstas palikto Wylanas Cyprienas

„Nice“ 0 – 3 „Paris Saint-Germain“

22' [0 – 1] Neymaras
46' [0 – 2] Christopher Nkunku
59' [raudonoji kortelė] Wylanas Cyprienas („Nice“)
90+2' [0 – 3] Neymaras

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)