Prie „Sūduvos“ sėkmės Vilniuje kaip reikiant prisidėjo greitai pelnytas įvartis. „Trakų“ ekipos futbolininkas galva išmušė kamuolį iš baudos aikštelės, kuris atšoko Gersonui Acevedo, o šis 4-ąją minutę puikiu smūgiu vienu lietimu nepaliko nė menkiausios galimybės išgelbėti komandą.

Šeimininkai gana greitai buvo visiškai netoli išlyginamojo įvarčio. Gražios atakos metu smūgį iš už baudos aikštelės atliko Donatas Kazlauskas, tačiau vartininkui Ivanui Kardumui pavyko apsiginti.

30-ąją minutę „Sūduva“ padvigubino rezultatą. Po savalaikio Guilherme Finklerio perdavimo prieš vartininką iššokęs Rigino Cicilia smūgiavo tiksliai.

Antrame kėlinyje „Sūduvos“ puolėjas turėjo dvi puikias progas pelnyti dublį ir įtvirtinti savo komandos pergalę. Vis dėlto R. Cicilia abu sykius iš arti smūgiavo tiesiai į T. Švedkauską.

79-ąją minutę „Trakai“ atkūrė intrigą. Standartinės padėties metu Diniaras Bilialetdinovas pakėlė kamuolį į baudos aikštelę, kur po keitimo aikštės pasirodęs Vadimas Manzonas tiksliai smūgiavo galva.

Visgi per likusį laiką šeimininkai pavojingiau I. Kardumo ginamiems vartams taip ir nepagrasino.

„Sūduva“ po šios pergalės turi 55 taškus ir 3 taškais lenkia rungtynėmis mažiau sužaidusį Vilniaus „Žalgirį“. „Trakai“ su 38 taškais žengia ketvirtoje vietoje.

A lygos turnyro lentelė

V.KomandaR.Įv.sant.Tšk.
1.Sūduva24+3755
2.Žalgiris23+3452
3.Stumbras25+539
4.Trakai26+1038
5.Kauno Žalgiris26-1032
6.Atlantas25-2023
7.Palanga26-3520
8.Jonava25-2119

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)