Kaip skelbia „Spiegel“, C. Ronaldo kaltinimus metusi moteris nurodo netgi tikslią įvykio datą. Anot jos, futbolininko prievartos jauka ji tapo 2009-ųjų birželio 12-ąją.

Apie Las Vegase galimai įvykusį incidentą „Spiegel“ leidinys buvo pranešęs dar 2017-aisiais, tačiau dabar atskleista daugiau įvykio aplinkybių.

K. Mayorgos teigimu, su tuo metu Las Vegase viešėjusiu C. Ronaldo ji susidūrė kazino, o vėliau buvo išprievartauta vieno JAV pramogų sostinės viešbučio apartamentuose, kuriuose gyveno portugalas.

Kodėl moteris tiek laiko tylėjo?

Anot amerikietės, devynerius metus apie incidentą ji nekalbėjo, nes C. Ronaldo „už tylą“ jai sumokėjo 375 tūkst. JAV dolerių.

Visgi, anot moters, per šį laiką ji nuolat graužė save dėl to, kad priėmė pinigus, buvo patekusi į keletą gilių psichologinių duobių, prarado darbą.

Kaip skelbiama tame pačiame „Spiegel“ leidinyje, C. Ronaldo neneigia turėjęs santykių su K. Mayorga, tačiau, anot jo, tai nebuvo prievartos aktas – amerikietė su juo mylėjosi abipusiu susitarimu.

Tuo metu pačios K. Mayorgos teigimu, C. Ronaldo ją prievartavo, ir tai darė analiniu būdu.

„Moteris prašė liautis, sustoti, tačiau futbolininkas buvo nepermaldaujamas“, – cituojamas nukentėjusiosios advokatas.

Pranešama, kad kitą dieną po incidento moteris kreipėsi į policiją, tačiau iš karto susidūrė su galinga C. Ronaldo pusėje buvusių advokatų užkarda ir buvo priversta priimti futbolininko pinigus.

C. Ronaldo į Las Vegasą buvo atvykęs su savo pusbroliais. Būtent 2009-ųjų vasarą jis paliko Mančesterio „United“ klubą ir persikėlė į Madrido „Real“, kuriame rungtyniavo iki pastarojo sezono.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)