Po Philippe'o Coutinho įvarčio 12-ą min. čempionai pirmavo, tačiau vos per minutę antrame kėlinyje įvykiai pakrypo radikaliai priešinga linkme.

52-ą min. Marcą-Andre Ter Stegeną nuginklavo Nabilis El Zharis, o po 70 sekundžių antrą įvartį pridėjo iš Madrido „Real“ pasiskolintas Oscaras Rodriguezas.

Ernesto Valverde šias rungtynes pradėjo be ant atsarginių suolo paliktų Luiso Suarezo ir Jordi Albos, kuriuos abu metė į kovą po varžovų antausio, tačiau dvikovos baigties tai nepakeitė.

Praėjusiame sezone aukščiausioje lygoje vos išsilaikiusi „Leganes“ iškovojo pirmą pergalę šiame čempionate ir pakilo į 17-ą vietą.

Dar prasčiau sekėsi „Real“ klubui, nepasinaudojusiam galimybe aplenkti principinius varžovus turnyro lentelėje.

Sostinės klubą jau pirmame kėlinyje subombardavo „Sevilla“, laimėjusi 3:0. Du įvarčius pelnė Andre Silva, vieną pridėjo Wissamas Ben Yedderas.

Geriausiu planetos futbolininku šią savaitę išrinktas Luka Modričius antrame kėlinyje užsidirbo geltoną kortelę ir buvo pakeistas 71-ą min. Prieš tai kroatas pasiuntė kamuolį į vartus, bet įvartis nebuvo įskaitytas dėl nuošalės.

Po 13 taškų turinčios „Real“ ir „Barcelona“ toliau pirmauja čempionate.

Rezultatai

„Leganes“ 2 – 1 „Barcelona“
12' [0 – 1] Philippe'as Coutinho
52' [1 – 1] Nabilis El Zharis
53' [2 – 1] Oscaras

„Athletic Bilbao“ 0 – 3 „Villarreal“
65' [0 – 1] Pablo Fornalsas
80' [0 – 2] Ramiro Funesas Mori
89' [0 – 3] Karlas Toko Ekambi

„Sevilla“ 3 – 0 „Real Madrid“
17' [1 – 0] Andre Silva
21' [2 – 0] Andre Silva
39' [3 – 0] Wissamas Ben Yedderas

„Valencia“ 1 – 1 „Celta Vigo“
25' [1 – 0] Michy Batshuayi
82' [1 – 1] Iago Aspasas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)