Sezoną nesėkmingai pradėjęs Mančesterio klubas rimtai stringa Anglijos „Premier“ lygoje, o antradienio vakarą smūgį gavo ir Anglijos lygos taurės turnyre, kur nesugebėjo įveikti antros lygos „Derby County“ ekipos pasipriešinimo.

„Raudonieji velniai“ krito čempionato šešioliktfinalyje, rungtynes namie baigę lygiosiomis 2:2, o po 11 m baudinių serijos pralaimėję 7:8.

Šias rungtynes J. Mourinho sprendimu praleido viena iš „Manchester United“ žvaigždžių, pasaulio čempionas Paulis Pogba.

Portugalo tūžmastį 25-erių prancūzas užsitraukė dėl savo pasisakymo po savaitgalio „Premier“ lygos rungtynių, kurias Mančesterio ekipa namie 1:1 baigė su „Wolverhampton Wanderers“ ekipa.

„Visuomet, kai žaidžiame „Old Trafford“ stadione, privalome atakuoti, atakuoti ir dar kartą atakuoti. Žaidžiame namuose. Esu įsitikinęs, kad varžovai išsigąsta, matydami nuolat atakuojančią „Manchester United“ komandą. Tai buvo mūsų klaida“, – dėl pasirinktos taktikos savo trenerį tarp eilučių sukritikavo P. Pogba.

Kaip skelbia „The Times“, toks prancūzo pasisakymas įsiutino J. Mourinho, kuris prieš antradienio rugntynes su „Derby County“ pareiškė niekada nebeskirsiantis P. Pogba komandos kapitonu.

„Paulis neatlieka darbo, kurį komandoje turi daryti kapitonas. Klubas yra aukščiau asmeninių principų“, – žaidėjams teigė J. Mourinho.


P. Pogba šį sezoną buvo vienas iš nuolatinių „Manchester United“ kapitonų.

Anglijos žiniasklaida spekuliuoja, kad konfliktas tarp trenerio ir žaidėjo gali pasibaigti vieno iš jų atsisveikinimu du klubu.

Anglijos čempionate J. Mourinho treniruojama komanda po 6 rungtynių turi 10 taškų ir turnyro lentelėje užima tik 7-ąją vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)