„Man United“ namuose sužaidė lygiosiomis 2:2 (1:0) su antro diviziono „Derby County“ klubu, o 11 metrų baudinių serijoje nusileido varžovams 7:8. Lemiamo baudinio neįmušė gynėjas Philas Jonesas.

Mančesteriečiai jau 3 min. pirmavo 1:0 po Juano Matos įvarčio, bet puikus Harry Wilsono baudos smūgis 58 min. panaikino šeimininkų persvarą – 1:1.

Maža to, 85 min. „Derby County“ atstovai, kuriuos treniruoja Frankas Lampardas, net persvėrė rezultatą, kai iš arti pasižymėjo Jackas Marriottas. „Man United“ kailį tik trumpam išgelbėjo Marouane'as Fellaini, 90+5 min. galva išplėšęs baudinių seriją.

Beje, po šešių turų Anglijos „Premier“ lygos vidutiniokų gretose esantys Mančesterio atstovai nuo 67 min. žaidė mažumoje, nes iš aikštės už žaidimą rankomis ne vartininko aikštelėje buvo išvarytas Sergio Romero.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)