Šeimininkams po įvartį pirmame kėlinyje pelnė Joelis Matipas (21 min.) ir Mohamedas Salahas (45+3 min.), o 10 min. kamuolį į savo vartus kurioziškai pasiuntė varžovų gynėjas Wesley Hoedtas.

Šią savaitę PSG ekipą UEFA Čempionų lygoje patiesę „Liverpool“ futbolininkai su 18 taškų liko „Premier“ lygos turnyro lentelės viršuje.

Tiesa, juos sekmadienį gali pavyti Londono „Chelsea“ atstovai, kurie miesto derbyje kausis su „West Ham United“.

Kituose šeštadienio mačuose „Manchester City“ svečiuose net 5:0 (3:0) nepasigailėjo „Cardiff“ komandos, „Burnley“ 4:0 (2:0) sutriuškino „Bournemouth“ kolektyvą, o „Leicester City“ 3:1 (1:1) pranoko „Huddersfield“ klubą.

„Miestiečiams“ du įvarčius įmušė naujokas Riyadas Mahrezas, „Burnley“ gretose du kartus pasižymėjo Ashley Barnesas.

Tuo metu Jose Mourinho treniruojamas „Manchester United“ klubas išbarstė dar du taškus, kai savo „Old Trafford“ stadione sužaidė lygiosiomis 1:1 (1:0) su Vulverhamptono „Wanderers“.

„Raudonieji velniai“ nuo lyderio „Liverpool“ atsilieka jau 8 taškais.

Šeimininkai pirmavo po tikslaus Fredo smūgio 18 min., bet 53 min. rezultatą išlygino Joao Moutinho.

Į pergalių kelią po trijų nesėkmių visuose frontuose grįžo Londono „Tottenham Hotspur“, kuris išvykoje 2:1 (1:0) įveikė Braitono „Albion“ ekipą.

42 min. 11 metrų baudinį realizavo Harry Kane'as, o 76 min. ataką rezultatyviai užbaigė Erikas Lamela.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)