Tai bus pirmas atvejis nepriklausomos Lietuvos istorijoje, kai dėl šio trofėjaus antrus metus iš eilės kausis tos pačios komandos. Praėjusiais metais kauniečiai minimaliu rezultatu 1:0 palaužė daugkartinius taurės čempionus ir taip pirmą kartą istorijoje kėlė į viršų šį trofėjų.

„Žalgiris“ taurės finaluose žaidė iš viso 17 kartų ir šventė 11 pergalių. Šešias taures iš eilės vilniečiai iškovojo 2012-2016 metais. „Stumbras“ savo ruožtu prisidėjo prie to, jog Kauno klubai statistiškai toliau dominuotų atsižvelgiant į iškovotų trofėjų skaičių (23). Vilniaus komandos taurę iškovojo 20 kartų.

Alytus finalo rungtynes priims jau trečią kartą. Pirmasis finalas vyko 2002 metais, kai FBK „Kaunas“ 3:1 nugalėjo Marijampolės „Sūduvą“. 2011 metais, rekonstravus Alytaus stadioną, Panevėžio „Ekranas“ 4:2 palaužė Gargždų „Bangos“ klubą.

Gegužę Alytaus stadionas priėmė Europos WU-17 merginų čempionato pagrindinio etapo varžybas, namų rungtynes čia žaidžia „Dainavos“ klubas.

„SHARP LFF taurės“ Finalo rungtynės startuos 13 valandą. Prieš susitikimą ir pertraukos metu žiūrovai galės pramogauti fanų zonoje ir laimėti rėmėjų įsteigtus prizus. Bilietų, kuriuos platina Tiketa.lt, kaina į rungtynes – maloniai stebinanti, tik 3 eurai. Panašiai tiek sostinės kavinėse kainuoja kavos puodelis. Mačo dieną bilietai brangs.

Šaltinis
Temos
Lietuvos futbolo federacija (LFF)
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)