Jau pirmame šio sezono grupių varžybų ture apie save priminė „Barcelonos“ klubui atstovaujantis L. Messi, rungtynėse su Eindhoveno PSV įmušęs tris įvarčius.

Tai – jau aštuntasis Barselonos klubo kapitono „hat-trick'as“ turnyre.

Pagal šį statistikos rodiklį jis tapo turnyro rekordininku, pralenkęs C. Ronaldo. Portugalo sąskaitoje kol kas yra 7 UEFA Čempionų lygos rungtynės, kuriose jis įmušė tris ir daugiau įvarčių.

Apskritai pr visą savo karjerą L. Messi bent tris įvarčius įmušė 48 kartus. Atstovaudamas „Barcelonai“ jis įvairiuose turnyruose tai padarė 41 sykį, Argentinos rinktinėje – 7 kartus.

Dar vienas įdomus statistikos rodiklis, kad L. Messi jau yra pasižymėjęs įvarčiais per 14 skirtingų UEFA Čempionų lygos sezonų.

31-erių argentinietį pagal šį statistikos rodiklį lenkia tik du žaidėjai – legendinis ispanas, buvusi Madrido „Real“ superžvaigždė Raulis įmušė per 15 skirtingų Čempionų lygos sezonų rungtynes, o buvęs „Manchester United“ futbolininkas, velsietis Ryanas Giggsas, pasižymėjo 16 Čempionų lygos sezonų rungtynėse.

Tiesa, pagal iš viso pelnytus įvarčius UEFA Čempionų lygoje C. Ronaldo gerokai lenkia antroje vietoje esantį L. Messi.

Šiemet iš Ispanijos į Turino „Juventus“ persikėlęs 33-ejų portugalas yra pelnęs jau 120 įvarčių. L. Messi sąskaitoje – 102 tikslūs smūgiai, o trečioje vietoje esantis Raulis turnyre įmušė 71 įvartį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)