Jokios tragedijos neįvyko – naująjį ispanų „La Liga“ sezoną „Real“ pradėjo trim pergalėmis ir vienomis lygiosiomis. Tačiau svarbiausia ne tai. C. Ronaldo šešėlyje buvę futbolininkai imasi vis daugiau atsakomybės, o šia puolimo specialistas G. Bale'as itin džiaugiasi.

„Dabar esame labiau komanda, dirbame daugiau kartu, esame kai vienas žaidėjas, – interviu „Daily Mail“ kalbėjo naują vaidmenį karališkoje komandoje gavęs valas. – Akivaizdu, kad be tokio žaidėjo kaip C. Ronaldo viskas kiek kitaip. Galbūt visi truputį net labiau atsipalaidavę“.

G. Bale'as naująjį sezoną Ispanijos čempionate jau pelnė 3 įvarčius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus. Rezultatyvesnis Madrido ekipoje už jį yra tik Karimas Benzema. Prancūzo sąskaitoje – 4 įvarčiai.

Praėjusį sezoną komandai vadovaujant Zinedine'ui Zidane'ui puolėjui iš Velso nebuvo lengva – nemažai laiko jam teko praleisti ant atsarginių suolo. Netgi UEFA Čempionų lygos finale prieš „Liverpool“ jis pasirodė aikštėje po keitimo ir pasižymėjo įspūdingu įvarčiu per save.

„Buvau įsiutęs, labai įsiutęs, jei kalbėsime atvirai. Aš tikrai nusipelniau tas rungtynes pradėti nuo pat pradžių aikštėje. Pelniau įvarčius, todėl buvo sunku tai suvokti, sudėtinga buvo tą pyktį laikyti“, – situaciją Kijevo olimpiniame stadione apibūdino G. Bale'as.

Atrodo, šis sezonas valui bus tarsi atgimimas. Naujasis treneris Julenas Lopetegui 2013 metais už 101 mln. eurų įsigytu puolėju visiškai pasitiki ir duoda jam daug laisvės.

Paklaustas, ar J. Lopetegui geresnis treneris už Z. Zidane'ą, futbolininkas dar kartą įgėlė buvusiam strategui: „Nesu tikras, ar norėčiau į šį klausimą atsakyti“.

UEFA Čempionų lygoje kovas Madrido „Real“ pradeda jau trečiadienį – savo aikštėje susigrums su „AS Roma“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)