„Serie A“ ketvirtojo turo rungtynėse „Juventus“ namie 2-1 palaužė „Sassuolo“ futbolininkus, o 100 milijonų eurų šią vasarą kainavęs portugalas mušė dukart.

C. Ronaldo savo pirmąjį įvartį mušė 50-ąją minutę, o antrąjį – 65-ąją. Svečiai paguodos įvartį pelnė per pridėtą antrojo kėlinio laiką.

„Juventus“ rungtynes baigė dešimtyje. Per pridėtą laiką iš aikštės už nesportinį elgesį buvo išvarytas Douglasas Costa.

Be kluptelėjimų žygiuojanti Turino ekipa „Serie A“ čempionate užima pirmąją vietą.

Pirmąjį įvartį naujame klube pagaliau pelnė ir buvęs „Juventus“ puolėjas Gonzalo Higuainas, nuo šio sezono ginantis „AC Milan“ garbę. Tikslus argentiniečio smūgis „Rossoneri“ pergalės negarantavo.

Milano klubas svečiuose 1-1 sužaidė su „Cagliari“ futbolininkais, kurie į priekį išsiveržė jau ketvirtąją minutę. G. Higuainas rezultatą lygino 55-ąją minutę.

Kitose sekmadienio rungtynėse „Genoa“ 1-0 palaužė „Bologna“, Romos „Lazio“ 1-0 įveikė „Empoli“, „AS Roma“ 2-2 neįveikė „Chievo“, o „Udinese“ 1-1 sužaidė su „Torino“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)