Trečiadienį Londono teismas 31-erių metų prancūzui skyrė 50 tūkst. svarų sterlingų (apie 56 tūkst. eurų) baudą ir 20 mėnesių iš jo atėmė vairuotojo pažymėjimą.


Tokios bausmės Londono „Tottenham Hotspur“ klubo vartų sargas sulaukė dėl rugpjūčio 24-osios paryčiais užfiksuoto įvykio.

Tąsyk policija sustabdė H. Lloriso vairuojamą 2018-ųjų gamybos „Porsche Panamera“ markės automobilį. Nustatyta, kad prancūzas buvo neblaivus – alkoholio kiekis jo organizme dvigubai viršijo Didžiojoje Britanijoje leistiną normą.

Maža to, futbolininkas buvo privėmęs savo automobilį ir, anot įvykio liudininkų, iš jo išlipti sugebėjo tik padedamas pareigūnų.

Policijos pareigūnų dėmesį automobilis patraukė todėl, kad važiavo neįprastai lėtai. Be to, neblaivaus H. Lloriso mašinoje buvo ir keleivis.

Anot paties futbolininko, už vairo būdamas išgėręs jis ryžosi sėstis todėl, kad ilgai nesulaukė iškviesto taksi automobilio.

„Jis sunkiai prašnekėjo ir vos laikėsi ant kojų“, – įvykį apibūdino vienas iš automobilį sustabdžiusių policijos pareigūnų.

Po incidento H. Llorisas buvo nuvežtas į nuovadą, kurioje turėjo praleisti 6 valandas. Namo prancūzas grįžo pėstute.

Hugo Lloris
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)