Pirmas oficialias rungtynes vilkėdamos „Gintros-Universiteto“ aprangą sužaidė naujokės iš JAV Georgia Cloepfil bei Megan Crosson. Abi amerikietės mačą pradėjo startinėje sudėtyje, o G. Cloepfil 14-ąją minutę po aštraus M. Crosson perdavimo iš krašto galva pelnė pirmąjį susitikimo ir tuo pačiu pirmą savo įvartį, atstovaudama Šiaulių klubui.

Didžiąją rungtynių dalį kamuolį kontroliavusios šiaulietės turėjo aiškią teritorinę persvarą ir atakas kombinavo varžovių aikštės pusėje. Vienas iš pavojingų išpuolių besibaigiant pirmajam kėliniui baigėsi antruoju mūsiškių įvarčių, kai taip pat smūgiu galva varžovių vartininkę nuginklavo Leandra Wiloma Smeda.

Antrajame kėlinyje vaizdas aikštėje iš esmės nepasikeitė – šiaulietės toliau dominavo aikštėje bei kūrė pavojingas progas prie esčių vartų. 63-ąją minutę savo šansu pasinaudojo Isadora Freitas, po kurios tikslaus smūgio rezultatas tapo triuškinantis 3:0. Tašką šiame mače pradėjo Ana Alekperova, realizavusi 11 m baudinį.

Ši akistata buvo tarsi būsima Baltijos moterų futbolo lygos finalo ketverto pusfinalio dvikovos generalinė repeticija, kadangi jau prieš šias rungtynes buvo aišku, kad būtent šios dvi komandos spalio 26-28 dienomis Šiauliuose vyksiančiame finalo ketverto turnyre susitiks pusfinalyje. Kitą pusfinalio porą sudarys Minsko „Minsk“ bei Parnu JK.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)