Taip žaidėjai, likę be vyriausiausiojo trenerio Algimanto Briaunio, nusprendė klubo susirinkime, kuriame kartu dalyvavo ir „Atlanto“ administracijos atstovai bei direktorius Vacys Lekevičius.

Klubo vadovas futbolininkams papasakojo apie susitikimą su miesto meru Vytautu Grubliausku, kurio metu buvo aptarta padėtis reprezentacinėje uostamiesčio futbolo komandoje.

Anot V. Lekevičiaus, iš miesto pagalbos bus galima tikėtis tuomet, kai klubas atliks savotiškus namų darbus: parengs restruktūrizavimo projektą, sudarys skolų išmokėjimo ir atlyginimų mokėjimų grafikus, „atlaisvins“ sąskaitas.

Pakvietęs žaidėjus nenuleisti rankų, direktorius žadėjo, kad dės visas pastangas, jog klube situacija pagerėtų.

„Rugpjūtį turėjome gana daug rungtynių, tačiau jų rezultatai nedžiugino. Iškritome iš Lietuvos futbolo taurės turnyro, pelnėme vos vieną tašką šalies pirmenybėse. Pasiteisinti galima nebent tuo, kad futbolininkams nebuvo laiko pasirengti“, – teigė V. Lekevičius.

V. Lekevičius teigė rasiantis komandai finansų, o žaidėjai turi treniruotis, nes tai – investicija į ateitį.

„Nemiegu naktimis, galvoju, kaip pagerinti situaciją, kaip baigti sezoną, kaip atsiskaityti su žaidėjais. Buvo įvairių minčių, ir daug kartų. Uždaryti klubą ir nekankinti jūsų... Kas tuomet? Lieka skolos ir nelieka komandos. Supratau, kad tai ne išeitis“, – atviravo susirinkime V.Lekevičius.

Baigiantis susirinkimui buvo nutarta, kad iki tol, kol klube vėl bus vyriausiasis strategas, treniruotėms kartu su V. Lekevičiumi diriguos komandos senbuviai.

Kaip pranešė „Vakarų ekspresas“, pirmai komandos treniruotei vadovavo labiausiai patyręs žaidėjas Tadas Labukas.

„Intensyviai ieškau vyriausiojo trenerio. Noriu į komandą susigrąžinti Vladimirą Tunkiną. Rimtas žmogus, geras treneris. Neatmetu galimybės, kad į klubą sugrįš ir Algimantas Briaunys. Jis pats apie sugrįžimą pas miesto merą kalbėjo. Kol yra tokia situacija, paprašiau vyrams treniruotėse laikinai pavadovauti T. Labuko“, – „Vakarų ekspresui“ sakė V. Lekevičius.

A lygos čempionate paskelbta pertrauka iki rugsėjo 19 dienos. „Atlanto“ futbolininkai šiuo metu A lygos čempionate užima šeštą vietą, bet nuo pavojingos iškritimo zonos juos skiria vos keli taškai.

Klaipėdiečiams ketvirtajame rate liko sužaisti penkerias rungtynes: rugsėjo 19 d. Klaipėdoje su Kauno „Stumbru“, rugsėjo 25 d. Klaipėdoje su „Palanga“, spalio 4 d. Klaipėdoje su Marijampolės „Sūduva“ ir spalio 21 d. Vilniuje su „Žalgiriu“.

Su sostinės žalgiriečiais „Atlantas“ žais ir dar vienerias rungtynes, kurios yra atkeltos iš devynioliktojo turo. Šio susitikimo, kuris vyks uostamiestyje, data dar nėra žinoma.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)