„Jūs sakote, kad man kyla pavojus būti atleistam? Na jei jau taip nutiks, kad mane atleis, tuomet žinosite, kiek turi būti man sumokėta pinigų“, – šmaikštavo „Manchester United“ strategas.

Sutartis su „The Special One“ sausio mėnesį buvo pratęsta iki 2020 metų. Portugalo metinis atlyginimas siekia 15 mln. eurų.

Po dviejų pralaimėjimų iš eilės „Premier“ lygos sezono starte „raudonieji velniai“ savaitgalį nugalėjo „Burnley“, o J. Mourinho atidavė savo striukę vienam sirgaliui.

„Man ta striukė nebuvo labai svarbi, tačiau fanams ji svarbi, nes jie palaiko komandą“, – sakė portugalas.

Jo auklėtinių rugsėjo 19 dieną laukia startas ir UEFA Čempionų lygoje. Sezoną prestižiniame futbolo turnyre „Manchester United“ pradės nuo dvikovos išvykoje su „Young Boys“ komanda.

H grupėje Mančesterio ekipa taip pat žais su Turino „Juventus“ ir „Valencia“.

Tuo metu Ispanijos dienraštis „El Mundo“ antradienį praneša, kad J. Mourinho finansiniais nusikaltimais kaltinanti Ispanijos teisėsauga susitarė su treneriu dėl taikos sutarties ir bausmės dydžio.

Mokesčių vengimu įtartas portugalas, 2010-2013 metais treniravęs Madrido „Real“, Ispanijos iždui turėtų sumokėti 2 mln. eurų, jam taip pat gresia metai kalėjimo bausmę atidedant.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)