Skelbiama, kad už 51 proc. klubo akcijų brazilas sumokėjo 30 mln. eurų ir nuo šiol užims „Real“ valdybos pirmininko pareigas.

Į Ispanijos elitinę lygą Valjadolido klubas sugrįžo po 4 metų pertraukos ir jau sugebėjo išparduoti 20 tūkst. sezoninių abonementų.

„Ties tuo tikrai nesustosime, mūsų ambicijos – siekti kuo aukštesnių tikslų tiek šiame sezone, tiek ateities „La Liga“ pirmenybėse“, – kalbėjo naujasis klubo savininkas.

Tiesa, šio sezono pradžioje Valjadolido klubas kuo pasigirti dar neturi. Iš trijų pirmųjų sezono rungtynių, dvejas „Real“ sužaidė lygiosiomis, vienas pralaimėjo ir su 2 taškais tarp 20 komandų turnyro lentelėje užima 16-ąją vietą.

1928-aisiais įkurtas Valjadolido klubas elitinių trofėjų savo sąskaitoje neturi. Geriausias pasiekimas Ispanijos čempionate – 4-oji vieta 1962-1963 m. sezone. 1984-aisiais „Real“ komanda laimėjo Ispanijos lygos taurę, 1989-aisiais žaidė Karaliaus taurės finale.

Pats Ronaldo Nazario savo karjeros metais vilkėjo kito to paties pavadinimo klubo – Madrido „Real“ marškinėlius (2002-2007 m.), du kartus tapo Ispanijos čempionu, du kartus 1994 ir 2002 m. su Brazilijos rinktine puolėjas tapo planetos čempionu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją