Jurgeno Kloppo auklėtiniai svečiuose 2:1 (2:0) įveikė vietos „Leicester City“, kuriam negalėjo padėti praėjusiame ture raudoną kortelę užsidirbęs Jamie Vardy, ir su 12 taškų liko turnyro lyderiais.

Jau 10 minutę po gražaus reido pasižymėjo Sadio Mane, o 45 min. galva po kampinio tiksliai smūgiavo Roberto Firmino.

Vis dėlto antro kėlinio viduryje, 63 min., intriga atgijo, kai prie savo vartų prisižaidė naujasis „Liverpool“ vartininkas Alissonas. Jis visiškai be reikalo nusprendė apsivaryti Kelechį Iheanacho, pargriuvo ir jau tik akimis palydėjo Rachido Ghezzalo įvartį.

Per likusį laiką Liverpulio futbolininkams pavyko išsaugoti minimalų pranašumą ir tris taškus.

Alissono klaida – vaizdo įraše nuo 7:00 min.:

Primename, kad šią vasarą „Liverpool“ klubas už Brazilijos nacionalinės komandos vartų sargą Alissoną nepagailėjo pakloti įspūdingos sumos – net 75 mln. eurų. Tokio žingsnio buvo imtasi po to, kai UEFA Čempionų lygos finale su Madrido „Real“ ekipa dvi fatališkas klaidas padarė vokietis Lorisas Kariusas.

Ketvirtą pergalę iš eilės pasiekė ir Londono „Chelsea“, kuri savo stadione 2:0 (0:0) nugalėjo „Bournemouth“ kolektyvą.

72 min. nulinis rezultatas atsibodo Pedro, o 85 min. 1:0 į 2:0 sumanė pakeisti Edenas Hazardas.

Trečią pergalę iš keturių galimų įsirašė ir šalies čempionas „Manchester City“, kuris namuose tik po atkaklios kovos 2:1 (1:1) palaužė „Newcastle United“ klubą.

Tris taškus „miestiečiams“ atnešė galinga Kyle Walkerio bomba antro kėlinio pradžioje, 52 min.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)