Per žingsnį nuo svajonės – taip lemiamą kovą su Glazgo „Celtic“ socialiniuose tinkluose pristato Marijampolės klubas. Ši svajonė marijampoliečiams dar neseniai atrodė kaip labai tolima ir nepasiekiama, bet pastaraisiais metais užaugo tiek „Sūduva“, tiek ir jos svajonės. Su pertrauka jau dešimtmetį klubo marškinėlius vilkintis P. Leimonas tiki, kad stebuklas yra įmanomas.

„Kai buvau jaunas, didžiausia mano svajonė buvo tiesiog žaisti už „Sūduvą“. Ši svajonė išsipildė, su metais augome, norėjosi žaisti vis aukštesniame lygyje, su vis geresnėmis komandomis, todėl užaugo ir svajonė toli nužygiuoti Europoje. Apetitas auga bevalgant – kuo toliau, tuo labiau nori ir stengiesi papulti į platesnius vandenis.

Kaip ir pernai, šiemet žaisdami Europoje jau pasiekėme aukščiausius tikslus. Aišku, visada galima stiebtis tolyn ir siekti dar aukštesnių tikslų, bet būdami taip arti Europos lygos didelio spaudimo nejaučiame. Žinome, kas yra „Celtic“ ir kas esame mes. Tiesiog bandysime toliau kovoti ir sukurti stebuklą“, – tinklalapiui DELFI sakė P. Leimonas.

Sunkiam darbui gynyboje pasiruošęs „Sūduvos“ senbuvis mano, kad svarbiausia Glazge bus atsilaikyti pirmąsias minutes, o sėkmingas šios užduoties įvykdymas suteiks savo pasiekimas ir taip jau besididžiuojančiai komandai dar daugiau drąsos.

„Turime atlaikyti varžovų šturmą, nes jie pasiruošę mus spausti ir neleisti kvėpuoti visų rungtynių metu. Reikia kompaktiškai gintis, atlaikyti pirmąją spaudimo bangą ir nesileisti paguldomiems ant menčių. Galime tai padaryti, nervus tampėme jau ne vienai stipriai komandai, tampysime ir škotams.

Mes esame kovotojų komanda, vienas už kitą kovosime iki paskutinės sekundės. Kovojame ir už miestą, ir už visą Lietuvą. Patekimas į Europos lygą mūsų šalies futbolui būtų milžiniškas pasiekimas, todėl labai stengsimės, kad mumis būtų galima didžiuotis.

Žinome, kad net ir pralaimėjus, niekas akmens į mus nemes, todėl nesame susikaustę, stengsimės žaisti taip, kaip sugebame“, – kalbėjo P. Leimonas.

„Sūduva“ ir „Celtic“ į lemiamą mūšį Glazge stos 22 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)