Kadangi pirmasis mačas Serbijoje baigėsi be įvarčių, rezultatyvios lygiosios Austrijoje „Crvena Zvezda“ komandai atvėrė kelialapį į Čempionų lygos grupių varžybų etapą.

Jame „Raudonoji žvaigždė“ nedalyvavo nuo 1991-ųjų, todėl gausiai Zalcburge susirinkusių svečių sirgalių džiaugsmui nebuvo ribų.

Vos nuaidėjus finaliniam rungtynių švilpukui, didelė grupė serbų išsiveržė į aikštę ir puolė švęsti istorinį pasiekimą kartu su savo futbolininkais. Kai kurie serbai nusivilko marškinėlius, bandė jais keistis su komandos žaidėjais.

Apsaugos darbuotojai į šventimo procesą nesikišo, todėl rimtesnių incidentų išvengti pavyko – pasidžiaugę fanai sugrįžo į tribūnas.

Visgi prieš rungtynes Zalcburgo gatvėse ir stadione tvyrojo nemenka įtampa. Gausios serbų pajėgos surengė eiseną miesto gatvėmis, svečiai žygiavo traukdami skanduotes, degino fejerverkus.

Kur per kitas išvykos rungtynes patrauks Belgrado klubo fanai, paaiškės jau šiandien, ketvirtadienį. Grupių varžybų burtai nuo 19 val. bus traukiami Monake.

Klubų krepšeliai

1 krepšelis

Madrido „Real“ )
Madrido „Atletico“
„Barcelona“
Miucheno „Bayern“
„Manchester City“
„Juventus“
„Paris Saint-Germain“
Maskvos „Lokomotiv“

2 krepšelis

Dortmundo „Borussia“
„Porto“
„Manchester United“
Donecko „Šachtar“
„Benfica“
„Napoli“
„Tottenham Hotspur“
„Roma“

3 krepšelis

„Liverpool“
„Schalke“
„Lyon“
„Monaco“
„Ajax“
CSKA
„PSV Eindhoven“
„Valencia“

4 krepšelis

Pilzeno „Viktoria“
„Brugge“
„Galatasaray“
„Young Boys“
Milano „Internazionale“
„Hoffenheim“
„Crvena zvezda“
Atėnų AEK

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)