Naujausią traumą L. Spalvis patyrė šeštadienį trečiose pagal pajėgumą Vokietijos „Bundesliga“ pirmenybėse, kuomet jo atstovaujamas „Kaiserslautern“ klubas tenkinosi nulinėmis lygiosiomis su „Karlsruher“.

Nors buvo būgštaujama dėl blogiausio, po atliko magnetinio rezonanso tyrimo „Kaiserslautern“ paskelbė, kad legionierius iš Lietuvos atsipirko lengvesne dešinės kojos raumens trauma.

Tiesa, pranešama, kad diagnozė – ne galutinė, L. Spalviui dar bus atliekami papildomi tyrimai.

24-erių futbolininkas jau išbrauktas iš Lietuvos rinktinės sudėties, kurią Edgaras Jankauskas buria prieš UEFA Tautų lygos startą. Rugsėjo 7 dieną lietuviai Vilniuje priims Serbijos komandą, o rugsėjo 10 dieną Podgoricoje žais su juodkalniečiais.

Po to, kai Nerijus Valskis išvyko rungtyniauti į Tailandą, o L. Spalvis ir Karolis Laukžemis patyrė traumas, komandoje liko vienas tikras puolėjas – „Sogdiana Žizzach“ klubui iš Uzbekistano atstovaujantis Darvydas Šernas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)