Vienintelį įvartį po Sergi Roberto perdavimo 57-ąją minutę įmušė Ousmane'as Dembele. „Valladolid“ buvo labai arti to, kad išplėštų tašką, kai sugebėjo pelnyti įvartį pridėto laiko metu. Vis dėlto vaizdo peržiūros galimybe pasinaudojęs teisėjas Keko įvarčio neįskaitė.

Lygos lydere tapusi „Barcelona“ po šių rungtynių pateikė skundą dėl „Valladolid“ namų stadiono, kurio vejos kokybė nebuvo tinkama rungtyniauti.

Žaidėjai kliuvo už kupstų, vietomis veja gabalais tiesiog buvo „atšokusi“.

Lygos organizatoriai pradėjo tyrimą dėl rungtynėms neparuoštos aikštės. Veja buvo paklota tik praėjusios savaitės antradienį ir tikėtasi, kad iki savaitgalio spės sudygti, praneša BBC.

Sergio Busquetsas teigė, kad vietomis aikštė priminė paplūdimį. „Tai neįtikėtina, kad nei vienas „La Liga“ atstovas neatvyko ir nepatikrino vejos. Tokioje aikštėje neįmanoma žaisti“, – kalbėjo S. Busquetsas.

Gynėjas Gerardas Pique negalėjo patikėti, kad tai galėjo nutikti „La Liga“ čempionate. „Apgailėtina. Tikiuosi, šeimininkai susitvarkys savo aikštę, nes tokia situacija labai liūdna“, – teigė G. Pique.

„Real Valladolid“ klubas į „La Liga“ pirmenybes pateko po ketverių metų pertraukos. Praėjusiame sezone jie laimėjo atkrintamąsias rungtynes dėl patekimo į aukščiausiąją lygą.

„Real Valladolid“ vadovas Sergio Gonzalezas teigė, kad klubas daro „viską“, kad aikštė būtų paruošta kitoms rungtynėms.

„Buvome paskutinė ekipa, iškovojusi bilietą į aukščiausiąją lygą ir turėjome problemų laiku paruošiant aikštę sezono startui“, – teigė klubo atstovas.

Artimiausią mačą „Real Valladolid“ namuose žais rugsėjo 16-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)