Dalis jų atskrido į Kauną ir Marijampolę pasiekė nuomotu autobusu. Iš baro į autobusą ir atgal marširuojantys škotai pavojingai kirsdavo vieną judriausių miesto gatvių. Galiausiai prie baro atvyko keli policijos ekipažai.

Pareigūnai įspėjo svečius laikytis tvarkos ir nekelti chaoso judrioje V. Kudirkos gatvėje.

O škotai bare išties neliūdėjo: stalai nukrauti alaus bokalais, skambėjo geras rokas, aidėjo skanduotės.

Šalia baro pakalbinti keli „Celtic“ sirgaliai atsargiai vertino savo komandos šansus šio vakaro rungtynėse.

„Lengva nebus, „Sūduva“ čia neatsitiktinai pateko. Lengva būtų sakyti, kad tikimės pergalės. Manau, laukia sunki kova“, – prognozavo vienas vyresnio amžiaus „Celtic“ sirgalius.

Anot jo, „Celtic“ atlydėjo labai kuklios fanų pajėgos ir tam yra dvi priežastys: „Celtic“ iškrito iš Čempionų lygos ir kovos Europos lygoje nebekelia tokios didelio ažiotažo. Kitas dalykas – prieš savaitę apie 700 „Celtic“ žaliai baltų sirgalių komandą palaikė Atėnuose mače su AEK.

„Vėl po savaitės surinkti panašias gretas sudėtinga. Nelengva su skrydžiais, su darbais, tad Lietuvoje kur kas mažesnės pajėgos. „Celtic“ prieš Atėnų klubą žaidė labai gerai, bet kai skylės gynyboje – gero nelauk. Gynyba mus pavedė“, – pasakojo prieš savaitę Atėnuose viešėjęs škotas.

Tarp tų dviejų šimtų atvyko ir vienas sirgalius, viešėjęs Lietuvoje 2002-aisiais, kai „Sūduva“ škotų klubą priėmė atsakomajame Europos taurės turnyro mače.

„Lietuvoje esu trečią kartą. Buvau ir 2002 metais, tiesa, tada „Celtic“ žaidė Kaune. Atsimenu pirmų akistatų rezultatus. Taip, pirmą mačą laimėjome 8:1, bet šiandien naivu tikėtis tokios pergalės“, – šypsojosi svečias iš Glazgo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)