H. Kane'as niekada nebuvo pelnęs įvarčio pirmąjį „Premier“ lygos sezono mėnesį, nors jo metu buvo sužaidęs 14 rungtynių. Po to, kai anglas pataikė į virpstą ir įmušė įvartį iš nuošalės, atrodė, kad ši serija prasitęs ir šį šeštadienį.

Vis dėlto akistatoje su Londono „Fulham“ ekipa likus žaisti 13 minučių Anglijos rinktinės ir Londono „Tottenham“ lyderis pasižymėjo tiksliu smūgiu į vartų kampą ir padvigubino savo komandos pranašumą – šeimininkai laimėjo 3:1.

„Tottenham“ išsiveržė į priekį pirmojo kėlinio pabaigoje, kai varžovų vartininką nuginklavo Lucasas Moura, tačiau antrojo kėlinio pradžioje rezultatą išlygino lygos naujokų puolėjas Aleksandras Mitrovičius.

74-ąją minutę šeimininkus vėl į priekį išvedė Kieranas Trippier, o H. Kane'ui po trijų minučių beliko šiame susitikime padėti tašką.

Antrą pergalę pasiekusi Londono ekipa tapo „Premier“ lygos lydere. Šešis taškus savo sąskaitoje jau turi ir „Bournemouth“ komanda, kuri svečiuose 1:2 palaužė Londono „West Ham“.

Antrajame ture pergalę pasiekė ir Liverpulio „Everton“ klubas, namie 2:1 nugalėjęs „Southampton“.

Taip pat ir „Leicester“ futbolininkai, kurie 2:0 pranoko „Wolves“. „Cardiff“ ir „Newcastle“ komandų akistata baigėsi be įvarčių 0:0.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)