„Kai vaiką pirmą savo pamatysi, tai ir suprasi, kas yra gyvenime svarbiausia. Ateik su manimi pasikalbėti tada. Nes nieko nėra pasaulyje didingesnio, kaip vaiko gimimas. Nei titulai, nei niekas. Augusto Lima dabar yra padangėse nuo emocijų, aš labai džiaugiuosi dėl jo“, – prieš kiek daugiau nei metus žurnalistą mokė Š. Jasikevičius.

Šaro palaikomos Mančesterio ekipos strategas J. Mourinho turi kitokią nuomonę – sportininkas dėl vaiko gimimo savo komandos palikti negali. Treneris itin supyko ant savo auklėtinio Anthony Martialio, kuris vasarą iš „Manchester United“ treniruočių bazės Los Andžele išvyko į Paryžių, kur jo mergina Melanie Da Cruz gimdė poros antragimę Swan.

A. Martialis atsisakė sugrįžti į JAV ir po vaiko gimimo. Tuomet socialiniame tinkle „Twitter“ puolėjas atsiprašė komandos ir gerbėjų bei pareiškė, kad jam svarbiausia yra šeima. Dėl tokio elgesio „Manchester United“ paskyrė futbolininkui 180 tūkst. svarų baudą. Ši suma atitinka 22-ejų prancūzo dviejų savaičių atlyginimą.

Père et Fils 🙌🏾

A post shared by Anthony Martial (@martial_9) on Aug 17, 2018 at 8:46am PDT

Informaciją apie baudą patvirtinęs J. Mourinho ją argumentavo tuo, kad A. Martialio mergina pagimdė be jokių komplikacijų: „Jam gimė vaikas – gražus ir visiškai sveikas kūdikis. Ačiū Dievui. Anthony turėjo būti su mumis, o jo taip ir nesulaukėme.“

Pasak pranešimų, J. Mourinho vasarą siekė A. Martialį parduoti, o norą palikti Mančesterį rodė ir pats prancūzas, tačiau panašu, jog futbolininkui teks likti komandoje bent iki sausio perėjimų lango.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)