Pirmoji Madrido „Real“ dvikova be Cristiano Ronaldo baigėsi pralaimėjimu. UEFA Supertaurės rungtynėse karališkąjį ispanų klubą po pratęsimo 4:2 įveikė Madrido „Atletico“.

A. Griezmannas Estijoje vykusiose rungtynėse nepelnė įvarčių, o 57 minutę buvo pakeistas – prancūzas po pasaulio čempionato sėkmės su rinktine dar neatgavo geriausios savo sportinės formos.

Kalbėdamas po pergalės prieš „Real“ 27 metų puolėjas tvirtino, kad jo sprendimas atsukti nugarą „Barcelonos“ kvietimui ir likti „Atletico“ ekipoje buvo teisingas.

„Likau, nes man šis projektas atrodė gerai. Jaučiuosi puikiai klube, vadovaujamas trenerio Diego Simeone. Šiandien matau, kad neklydau, – teigė A. Griezmannas. – Šiame mače nebuvau savimi, tai tik antros mano rungtynės prieš sezoną. Svarbiausia, kad mums pavyko laimėti šį finalą. Abi komandos dar nepasiekė savo piko, tad lėmė noras laimėti. Labai svarbu, kad sezoną pradėjome būtent taip“.

A. Griezmannas Supertaurės dvikovoje negriežė pirmuoju smuiku, tačiau tai nesustabdė jo nuo bandymo pasijuokti socialiniuose tinkluose.

Čia prancūzas paviešino komišką nuotrauką, kur jis vaizduojamas kaip karalius, o puolėjui patarnaujantis „Real“ kapitonas Sergio Ramosas deda šiam ant galvos karūną. Tiesa, vėliau šis komiškas paveikslas buvo pašalintas.

Komentatoriai neabejoja, kad S. Ramosas sieks atsigriebti už šį pokštą „La Liga“ čempionate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją