21-erių futbolininkas ekipos marškinėlius paskutinį kartą vilkėjo liepos 3 d. vykusiose A lygos rungtynėse su „Palanga“.

Lietuvą jis paliko prieš pat UEFA Europos lygos pirmąsias rungtynes su Nikosijos „Apollon“ (Kipras) ir nuo to laiko nedalyvavo nei klubo rungtynėse, nei treniruotėse, nors turi galiojančią sutartį su „Stumbru“.

A lygoje saugas šiemet spėjo sužaisti 18 mačų ir pelnė vieną įvartį.

Pranešama, kad afrikietis karjerą tęsti turėtų antroje Portugalijos lygoje rungtyniaujančiame Fatimos „Deportivo“ klube.

„Stumbras“ skelbia ėmęsis „visų teisėtų priemonių“, kad ši situacija būtų išspręsta.

Primename, kad prieš metus analogišką skandalą sukėlė tuometis „Trakų“ puolėjas iš Rusijos Maksimas Maksimovas. Jis negavęs leidimo išvyko į Skopjės „Vardar“ (Makedonija) klubą.

Nors „Trakai“ nesutiko išduoti paleidžiamojo rašto, prasidėjus teisiniams ginčams, FIFA leido M. Maksimovui iki galutinio sprendimo žaisti Makedonijoje. Byla dėl neteisėto kontrakto nutraukimo vis dar nėra užbaigta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)