„Trakams“ pastaruoju metu A lygoje nesisekė. Per 6 rungtynių atkarpą jie buvo laimėję tik kartą, o per paskutines tris dvikovas surinko vos 1 tašką. Tad pergalė Jonavoje grąžino Trakų komandą į pergalių kelią ir kovą dėl trečiosios vietos.

Tik apie pergalę galvoję svečiai iš karto ėmė spausti jonaviečius ir atakavo daug, bet „Jonavos“ vartus šį kartą gynęs Lukas Paukštė iš pradžių daug darbo neturėjo.

Vis tik Trakų futbolininkai į priekį išsiveržė kėlinio pabaigoje. 43 minutę baudos smūgį bandęs realizuoti Modestas Vorobjovas du kartus pataikė į varžovus, o prie kamuolio pirmas suskubęs Dinijaras Biljaletdinovas galingu šūviu pasiuntė jį po skersiniu.

„Jonavos“ žaidimas subyrėjo po pertraukos. 48 minutę sulaukęs Vytauto Lukšos perdavimo, Donatas Kazlauskas apsisuko ir smūgiavo į vartus, o rikošetu atšokęs kamuolys nusileido vartuose už L. Paukštės nugaros.

53 minutę Valdemaras Borovskis netrukdomas atsivarė kamuolį arčiau varžovų vartų ir tolimu smūgiu pelnė trečią komandos įvartį.

„Jonavos“ gretose dar spėjo pasižymėti A lygoje pagaliau debiutavęs Michaelas Thuique. Brazilas atėmė kamuolį iš atsipalaidavusio Lajo Traore ir netrukus pergudravo vartininką Tomą Švedkauską – 1:3.

Tačiau daugiau klaidų „Trakai“ nedarė ir nesunkiai išsaugojo pergalingą rezultatą, taip iki 4 taškų sumažindami atsilikimą nuo trečioje vietoje esančio Kauno „Stumbro“.

Rungtynių pabaigoje už antrą geltoną kortelę iš aikštės buvo pašalintas Trakų ekipos žaidėjas Vytautas Lukša.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)