Futbolininkas užaugo „Salzburg“ jaunimo sistemoje ir buvo kviečiamas į visų amžiaus grupių – nuo 16-mečių iki jaunimo – Austrijos rinktines.

Tiesa, įsitvirtinti Austrijos čempionate dominuojančio „Salzburg“ pagrindinėje komandoje D. Offenbacheriui nepavyko, jis buvo skolinamas kitoms šalies komandoms – Linco „Blau Weiss“, „Wiener Neustadt“. 2013 metais saugas perėjo į Graco „Sturm“, o nuo 2016-ųjų rungtyniavo „Wolfsberger AC“ klube.

Pastarajame D. Offenbacheris žaidė kartu su neseniai prie „Sūduvos“ taip pat prisijungusiu puolėju Mihretu Topčagičiumi.

„Sūduvos“ naujokas vilkės 92-tuoju numeriu pažymėtus marškinėlius ir gali būti registruotas artimiausiam UEFA Europos lygos etapui, jei bus spėta laiku sutvarkyti perėjimo dokumentus.

Europos lygos atrankos III etape „Sūduva“ susitiks su Jūrmalos „Spartaks“. Pirmosios rungtynės bus žaidžiamos šį ketvirtadienį 19 val. Rygos „Skonto“ stadione, atsakomosios – rugpjūčio 16 d. Marijampolės „Arvi“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)