Nuo 1908 metų rengiamose „Community Shield“ rungtynėse šalies čempionė ir FA taurės savininkė „Manchester City“ ekipa 2:0 (1:0) įveikė Londono „Chelsea“ komandą ir iškovojo pirmą sezono trofėjų.

Abu įvarčius „miestiečiams“ pelnė argentinietis Sergio Aguero, pasižymėjęs 13-tą pirmo ir 13-tą antro kėlinio, t. y. 58, minutėmis, kai Mančesterio futbolininkai užklupo savo varžovus žaibiškomis kontratakomis.

Tai – penktasis toks titulas „Man City“ klubo istorijoje.

Daugiausia kartų „Community Shield“, kuris vyksta nuo 1908 metų, taurę laimėjo „Manchester United“ – 21. „Arsenal“ ir „Liverpool“ triumfavo po 15 sykių.

Oficialus debiutas prie „Chelsea“ vairo apkarto naujajam treneriui italui Maurizio Sarri, kuris pakeitė savo tautietį Antonio Contę.

Primename, kad jau kitą savaitgalį startuoja „Premier“ lygos čempionatas. Pirmame jo ture „Man City“ svečiuose kausis su Londono „Arsenal“, o „Chelsea“ taip pat svečiuose – su „Huddersfield“.

Josepo Guardiolos auklėtiniai sieks apginti nugalėtojų vardą. Jie praėjusiame sezone pelnė net 106 įvarčius ir surinko 100 taškų.

Tam tikslui komandą už maždaug 60 mln. svarų sterlingų sustiprino saugas Riyadas Mahrezas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)