Du įvarčius šeimininkams mačo pabaigoje pelnė legionierius iš Kiurasao salos Rigino Cicilia (80 ir 88 min.), abu kartus pasižymėjęs iš labai arti.

23-ejų metų puolėjas savo antrąjį įvartį atšventė originaliai: aikštės viduryje atliko prancūzų žvaigždės Antoine'o Griezmanno pamėgtą šokį.

37-ąją min. tikslus buvo Giedrius Matulevičius.

„Sūduva“ (20 rungt./48 tšk.) pirmauja čempionate, o iš finansinių problemų išsivaduoti bandantis „Atlantas“ (17 rungt./21 tšk.) yra penktas.

„Jonavos“ komanda jau 12-tą kartą iš eilės neįveikė Kauno „Stumbro“ futbolininkų. „Stumbras“ Jonavoje iškovojo pergalę 3:1 (2:1).

Artūro Ramoškos debiutas Jonavos ekipos vyriausiojo trenerio pareigose apkarto, kai jo auklėtiniai šeštadienį namie 1:3 pralaimėjo sau neparankiems varžovams.

„Stumbro“ futbolininkai iš karto perėmė iniciatyvą, ėmė atakuoti ir tą darė efektyviai.

9-ąją min. Lukas Čerkauskas iš užribio įmetė kamuolį į baudos aikštelę, ten Dominykas Galkevičius nesulaukė aktyvesnio varžovų pasipriešinimo ir pelnė įvartį.

13-ąją min. Levanas Mačarašvilis paspaudė šeimininkų vartininką Guilherme Cioletti, šis sutriko ir prarado kamuolį, o tuo pasinaudojęs Marcosas Junioras netrukus padvigubino kauniečių persvarą.

Kėliniui artėjant link pabaigos, suaktyvėjo ir Jonavos futbolininkai. Po Lauryno Stonkaus smūgio kamuoliui kelią į vartus pastojo Rimvydas Sadauskas, o 35-ąją min. puiki šeimininkų ataka baigėsi įvarčiu. Sulaukęs Ernesto Veliulio perdavimo, Mohamedas Emi Djabrailovas nepaliko vilčių varžovų vartininkui Giedriui Kvedarui – 1:2

„Jonavos“ ambicijos siekti teigiamo rezultato sumenko iki minimumo vos prasidėjus antram kėliniui. 47-ąją min. po tolimo Matheuso Bissi perdavimo galva pasižymėjo Andre Almeida, savo komandai atstatydamas solidžią persvarą 3:1.

„Stumbras“ (19 rungt./28 tšk.) turnyro lentelėje yra trečias, o „Jonava“ (20 rungt./14 tšk.) lieka paskutinė – aštunta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)