Argentiniečių puolėjas G. Higuainas už 18 mln. eurų metams skolinamas „AC Milan“ ekipai. Po to, kaip skelbia „Juventus“, jis už 36 mln. eurų gali būti visiškai išpirktas.

Daugkartiniai Italijos čempionai gynėją M. Caldarą Milano klubui perleidžia už 35 mln. eurų, o už tą pačią sumą L. Bonucci grįžta į Turiną.

Nuo 2010 metų „Juventus“ priklausantis Italijos rinktinės gynėjas pasirašė sutarties pratęsimą iki 2023 metų.

„Kalbėjausi su treneriu Gennaro Gattuso. Esu čia, kad pasiekčiau kaip įmanoma daugiau. Džiaugiuosi šiuo nauju nuotykiu ir iššūkiu“, – jau būdamas Milane kalbėjo G. Higuainas.

Anot „Gazzetta dello Sport“, argentiniečio atlyginimas pirmaisiais metais turėtų būti 9,5 mln. eurų, o antraisiais metais 30-metis turėtų gauti 10 mln. eurų.

„Juventus“ prieš dvejus metus už G. Higuainą Neapolio komandai sumokėjo 90 mln. eurų.

Išsiskirdamas su puolėju iš Argentinos „Juve“ iš dalies padengs milžiniškas išlaidas, mestas tam, kad į Turiną atvyktų pasaulio futbolo žvaigždė C. Ronaldo. G. Higuainui rasti vietą aikštėje esant CR7 būtų buvę gerokai sudėtingiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)