Pirmą kartą nuo 2009 metų C. Ronaldo pradeda pasirengimą naujajam sezonui ne su Madrido „Real“ komanda. Sekmadienį 33 metų portugalas su nuosavu lėktuvu nusileido Turine, į Italiją puolėjas kartu atsivežė savo mylimąją Georginą ir vaikus.

110 mln. eurų „Juventus“ klubui kainavusį geriausią planetos futbolininką oro uoste pasitiko šimtai italų, tačiau dėl didelės kaitros ir saugumo sumetimų susitikimas su nusivylusiais fanais neįvyko.

Pirmadienio treniruotėje, kuriai vadovavo vienas Massimiliano Allegri asistentų, be C. Ronaldo taip pat dalyvavo Paulo Dybala, Gonzalo Higuainas, Juanas Cuadrado, Douglas Costa ir Rodrigo Bentancuras. Jie apsilankė treniruoklių salėje, nuo antradienio laukia darbas gryname ore, skelbia klubo svetainė.



Didžioji dalis komandos šiuo metu yra Jungtinėse Amerikos valstijose, kur dalyvauja draugiškame Europos grandų turnyre.

Visa komanda Turine kartu treniruotis pradės nuo rugpjūčio 8 d.

Jau ketvirtadienį C. Ronaldo veikiausiai debiutuos su „Juventus“ marškinėliais rungtynėse su klubo dubleriais. Šioje dvikovoje visi bilietai jau parduoti, o „Juventus“ sezono abonementai – visi 29,3 tūkst. – tiesiog iššluoti.

Naujieji C. Ronaldo namai arba „Ennio Tardini“ stadionas „Juventus“ fanus privers gerokai pakratyti savo kišenes. Artėjant naujajam sezonui, anot „Tuttosport“, tam tikrose žiūrovų tribūnose šoktelėjo net kelis kartus. Pavyzdžiui, stadiono šiaurinėje dalyje paprastai 25 eurus kainuojančios vietos dabar parduodamas už 178 eurus.

Kitur vietos už 60, 70, 100 ir 150 eurų dabar kainuos 199, 233, 386 ir 450 eurų.

C. Ronaldo manija Italijos čempionato pirmose rungtynėse rugpjūčio 19 dieną su „Chievo“ Veronoje sugundė pastarojo klubo vadovybę kone dvigubai pakelti kainas į rungtynes.

Centrinės tribūnos pirmųjų eilių vietų kaina nuo beveik 100 eurų pakilo iki 150. Kampiniuose sektoriuose bilietą galima įsigyti jau ne už 30, o už 50 eurų.

Italų žiniasklaida pažymi, kad bilietų perpardavinėtojams atėjo rojaus laikai – juodojoje rinkoje kainos gali šoktelėti net iki septynių kartų.

Turino ekipos vairininkas Massimiliano Allegri džiaugėsi galimybe dirbti kartu su CR7: „Esu laimingas, kad treniruosiu Ronaldo. Jis nuostabus žaidėjas su didele patirtimi, padėsiantis augti „Juventus“.

Priminsime, kad į Turiną iš Madrido „Real“ C. Ronaldo oficialiai persikėlė liepos 10 dieną. Anot transfermarkt.de, portugalo metinis uždarbis naujame klube bus 30 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)