Paskutiniu metu daug neigiamų atsiliepimų ir komentarų sulaukęs Mesutas Ozilas jau 13 minutę kiek pritildė savo kritikus ir išvedė „Arsenal“ į priekį – 1:0.

60 min. po akivaizdžios Timothy Weah vaidybos teisėjas paskyrė labai abejotiną 11 metrų baudinį ir PSG rezultatą išlygino, bet tik trumpam.

Netrukus, 67 ir 71 min., du įvarčius pelnė Alexandre'as Lacazette'as ir londoniečiai susikrovė solidžią persvarą – 3:1. Beje, mušant trečią įvartį suklydo 40-metis PSG vartų sargas Gianluigi Buffonas, kuris paliko vartus, o kamuolio taip ir neiškumščiavo.

Iškart po šio epizodo Gigi buvo pakeistas, o per likusį laiką „kanonieriai“ pridėjo dar du tikslius smūgius: 87 min. puikiu smūgiu galva pasižymėjo gynėjas Robas Holdingas, o 90+4 min. tašką padėjo 19-metis puolėjas Edwardas Nketiah – 5:1.

Primename, kad pirmame ture „Arsenal“ tik po 11 m baudinių serijos 1:3 (pagrindinis laikas – 1:1) nusileido Madrido „Atletico“, o PSG 1:3 pralaimėjo Miuncheno „Bayern“.

Čempionų taurės turnyre dalyvauja 18 elitinių Europos klubų, kurie skirtingose šalyse bei žemynuose sužais po tris draugiškus susitikimus.

Šeštadienį Naujajame Džersyje, JAV, Lisabonos „Benfica“ po 11 m baudinių serijos 2:4 (1:1) nusileido Turino „Juventus“.

Tuo metu Nicoje, Prancūzijoje, Londono „Chelsea“ taip pat po 11 m baudinių serijos 5:4 (1:1) įveikė Milano „Inter“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)