Viena aršiausių Europoje laikoma „Delije“ fanų grupuotė vėl pasižymėjo.

Rajko Mitičiaus vardo stadione antradienį susirinkę 23 tūkst. žiūrovų neturėjo priežasčių liūdėti ar piktintis – jų numylėtiniai lengvai susitvarkė su „Sūduvos“ pasipriešinimu ir Čempionų lygos atrankos antrą etapą pradėjo pergale 3:0.

Nepaisant to, pranešama apie stadione rungtynių metu skambėjusius rasistinius įžeidinėjimus, dvikovos šeimininkai taip pat turėtų sulaukti sankcijų dėl užblokuotų praėjimų arenoje.

DELFI kalbinti Lietuvos čempionų atstovai teigė rasistinių šūkių negirdėję, nors serbams jau gana įprastos skanduotės „UEFA mafija!“ ir „F*** UEFA“ skambėjo garsiai, tribūnose tradiciškai buvo apstu Kosovo nepriklausomybę neigiančių simbolių.

UEFA naują bausmę „Crvena Zvezda“ klubui turėtų paskelbti rugpjūčio 10 d.

Primename, kad Serbijos čempionų gerbėjams dėl ankstesnių nuodėmių jau uždrausta keliauti į atsakomąsias rungtynes su lietuviais Marijampolėje, kurios vyks rupgjūčio 1 d. Tiesa, neabejojama, kad formalus draudimas visų sirgalių nesulaukys.

Poros nugalėtojai kitame etape susitiks su Varšuvos „Legia“ (Lenkija) arba Trnavos „Spartak“ (Slovakija).

Jeigu „Sūduva“ nesugebėtų sukurti dar vieno futbolo stebuklo, tarptautinis sezonas jai nesibaigtų. Vladimiro Čeburino auklėtiniai keliautų į Europos lygos atrankos varžybų trečią etapą, kuriame lauktų Jūrmalos „Spartaks“ (Latvija) arba „La Fiorita“ (San Marinas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)