Nors Paryžiaus „Saint Germain“ lyderis jau kurį laiką buvo siejamas su persikėlimu į „Santiago Bernabeu“, Madrido ekipa penktadienio vakarą išplatino oficialų pranešimą, kuriame paneigė tokią galimybę.

„Atsižvelgdami į sklandančią informaciją, kuri nuolat sieja Neymarą su mūsų klubu, „Real“ nori pabrėžti, kad šio žaidėjo tikrai nepirks. Palaikome artimus ryšius su PSG ir jei norėtume įsigyti žaidėją iš šios komandos, pirmiausia kreiptumėmės į jos vadovus“, – rašoma pranešime.

Neymaras į Paryžių iš „Barcelonos“ persikėlė tik prieš metus. 26-erių futbolininkas gindamas PSG garbę sužaidė 20 rungtynių ir pelnė 19 įvarčių.

Pasak pranešimų, pagrindinis kandidatas pakeisti C. Ronaldo yra Londono „Chelsea“ ir Belgijos rinktinės lyderis Edenas Hazardas.

UEFA Čempionų lygą pastaruosius trejus metus iš eilės laimėjusi „Real“ komanda taip pat domisi Neymaro bendraklubiu Kylianu Mbappe.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)