Rezultatyviausias 2013 metų A lygos snaiperis keliasi į Ratčabūrio „Mitr Phol“ klubą. „Drakonais“ vadinama ekipa įpusėjus sezonui užima 7-ą vietą tarp 18 pirmenybių dalyvių.

N. Valskis bus penktasis klubo legionierius ir prisijungs prie žaidėjų iš Brazilijos, Kongo Demokratinės Respublikos bei Pietų Korėjos.

Praėjusį sezoną puolėjas atstovavo Tel Avivo „Bnei Yehuda“ komandai, kurios gretose Izraelio pirmenybėse pasižymėjo 7 kartus.

Lietuvos rinktinę 2016 metais ėmus treniruoti Edgarui Jankauskui, N. Valskis greitai tapo pagrindiniu puolėju. Tiesa, įvarčių oficialiose rungtynėse jis vis dar nėra pelnęs.

Į nacionalinę komandą Baltijos taurės turnyrui bei draugiškoms dvikovoms su Iranu ir Lenkija N. Valskis neatvyko. Gali būti, kad karjeros tęsinys Pietryčių Azijoje sutrukdys jam ir ateityje ginti rinktinės garbę. Taip jau buvo nutikę kitam puolėjui Darvydui Šernui, kuomet pastarasis rungtyniavo Australijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)