Pasaulio čempionato šeimininkams įvartį 35 minutę pelnė Aleksandras Samedovas, tačiau įsibėgėjus antrajam kėliniui Yunusas Malli (59 minutę) rezultatą išlygino. Iki rungtynių pabaigos niekam daugiau įvarčio pelnyti nepavyko.

Priminsime, kad Turkijai nepavyko įveikti kvalifikacinio barjero ir šios šalies nacionalinė ekipa pasaulio čempionate nedalyvaus.

Praėjusią savaitę 0:1 Austrijos rinktinei nusileidę A. Čerčesovo auklėtiniai planetos pirmenybes atidarys rungtynėmis su Saudo Arabija. A grupėje rusai taip pat žais su Egiptu ir Urugvajumi.

„Aš ne psichologas, kad raminčiau mūsų sirgalius. Mes savo žaidimu padarėme didelę pažangą lyginant su rungtynėmis Austrijoje, – po dvikovos kalbėjo S. Čerčesovas. – Užduotis – tikėti mūsų galimybėmis, o mes tik geru žaidimu nuraminsime mūsų sirgalius. Mes neabejojame, kad duosime jiems tai, ko jie nori“.

Buvęs Rusijos rinktinės puolėjas Sergejus Juranas tiesiai šviesiai rėžė – abejoja, ar pasaulio čempionato šeimininkai apskritai įveiks grupės barjerą.

„Tai katastrofa! Austrija ir Turkija apskritai nežaidžia pasaulio čempionate, o mes vos sugebėjome per dvejas rungtynes su šiomis rinktinėmis kartą pataikyti į vartus. Tai verčia labai nerimauti. Gynyboje dar kažkaip galima susitvarkyti, tačiau kaip mes ketiname pelnyti įvarčius?“ – cituoja jį Rusijos žiniasklaida.

Pasaulio futbolo čempionatas Rusijoje vyks birželio 14 – liepos 15 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)