Tokią gana netikėtą ir kontroversišką išvadą pateikė Masačusetso ligoninės specialistai Rossas Zafone ir Lenore Herget, už Atlanto ištyrę 24-erių L. Kariuso sveikatą ir išsamiai analizavę jo veiksmus rungtynių su „Real“ metu.

Nepriklausomo tyrimo metu nustatyta, kad L. Kariuso sveikatai buvo pakenkta antrojo kėlinio pradžioje, esant lygiam rezultatui 0:0.

Alkūne į galvą vokiečiui 49 min. smogė „Real“ kapitonas Sergio Ramosas – vartininkas parkrito ant žolės, tačiau greitai nuo jos atsikėlė ir tęsė rungtynes.

Prabėgus dviems minutėms po šio incidento L. Kariusas padarė pirmą klaidą – išmetė kamuolį tiesiai į Karimo Benzema kojas, o prancūzas pelnė pirmąjį rungtynių įvartį.

Vėliau L. Kariusas šiurkščiai suklydo dar sykį – nesėkmingai atmušė Garetho Bale'o smūgiuotą kamuolį ir šis įlėkė į vartus.

„Po detalių tyrimų, kruopščiai išanalizavę rungtynių vaizdus ir išsamią istoriją, atlikę specialų testą su klausimais ir įvertinę visus simptomus, darome išvadą kad gegužės 26-ąją ponas Kariusas buvo patyręs smegenų sukrėtimą“, – konstatuojama amerikiečių medikų išvadoje.

Išvadoje priduriama, kad smūgis į galvą sutrikdė vartininko orientaciją ir laikinai pakenkė jo regai, o tai turėjo įtakos iš pirmo žvilgsnio nelabai adekvatiems jo veiksmams rungtynių metu.

Po rungtynių vartininkas verkdamas atsiprašė Liverpulio komandos gerbėjų, tačiau pastarosiomis savaitėmis jis sulaukė ne vieno grasinančio laiško – viename iš jų netgi žadėta nužudyti futbolininko draugę.

Pažymėtina, kad šio finalo metu S. Ramosas iš rikiuoės išvedė ir dar vieną Liverpulio komandos žaidėją – lyderį Mohammedą Salah, kuris po susidūrimo su ispanu buvo pargriautas, patyrė traumą ir rungtynių nebaigė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)