„Buvo padaryta per daug klaidų. Mūsų klaidas varžovai išnaudojo ir pasiekė įvarčius, kurių tikrai neturėjo būti. Tokiam lygyje taip klysti negalima. Galbūt tai lėmė ir psichologija“, - sakė E. Jankauskas.

Lietuvos rinktinės gretose Estijoje debiutavo Simonas Urbys. 22 metų „Palangos“ klubo saugas aikštėje pasirodė po keitimo 67 minutę.

„Simonas smagiai išėjo į žaidimą. Aišku, debiutui nebuvo pats geriausias laikas. Bet jis tikrai į aikštę įėjo gerai. Manau, kad bus dar daug rungtynių jo sąskaitoje“, – tikisi Lietuvos rinktinės treneris.

Baltijos taurės nugalėtojas paaiškės birželio 5 d. Vilniuje, kur LFF stadione Lietuvos rinktinė susitiks su Latvija.

„Žinome, kad nebus lengva. Visų pirma, turime žiūrėti į save, į padarytas klaidas, jas koreguoti ir ištaisyti. Negalime jų kartoti“, – teigia E. Jankauskas.

Lietuvos futbolininkai neslėpė nusivylimo rungtynių baigtimi.

Realiausią progą pasižymėti Lietuvos rinktinėje turėjo kapitonas Fedoras Černychas, tačiau jo bandymą vartininkas atrėmė.

„Galėjom atsitiesti, tačiau nežinau kas man atsitiko paskutinę sekundę. Pramušiau silpnai, nors galimybių buvo daug. Pradėjau galvoti... į kairę ar į dešinę. Toks gavosi smūgis, nors niekad taip ir nemušu. Už tą neįmuštą įvartį prisiimu atsakomybę“, – sakė realiausią progą turėjęs F. Černychas.

Rinktinės kapitonas sakė, kad tikisi jog Vilniuje rinktinė sugebės pademonstruoti kitą veidą.

„Kiekvienas rungtynes mes norime laimėti, nežinau kodėl mums taip gaunasi. Vienas rungtynes sužaidžiame gerai, kitas blogai. Neturime gerų rungtynių serijos. Kas mums belieka, turime atsitiesti prie savų žiūrovų Vilniuje“, – teigė F. Černychas.

Lietuvos ir Latvijos rinktinių susitikimas LFF stadione vyks birželio 5 d. 19.00 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)