Dėl itin grubių vartininko klaidų Madrido „Real“ pelnė pirmąjį ir trečiąjį savo įvarčius, o to užteko, kad „Karališkasis“ klubas triumfuotų 3-1 bei taptų čempionu trečią kartą iš eilės. „Liverpool“ gerbėjų atsiprašinėjęs L. Kariusas dėl savo košmariško pasirodymo išgyvena itin jautriai.

„Labai visų atsiprašau. Aš pralaimėjau savo komandai rungtynes. Mano klaidos kainavo komandai titulą. Man gėda prieš savo komandos draugus ir gerbėjus, nes suprantu, kaip juos nuvyliau.

Norėčiau grįžti į praeitį, dabar man labai sunku, bet tai yra vartininko gyvenimas“, – kalbėjo L. Kariusas.

Po finalinio rungtynių švilpuko pravirkusį vokietį atbėgo užjausti tiek komandos draugai, tiek varžovai, raginę vartininką nesielvartauti.

Lorisas Kariusas

Itin daug karčių žodžių iš futbolo gerbėjų sulaukusį savo tautietį stojo ginti „Liverpool“ strategas Jurgenas Kloppas, teigęs, jog klysta visi, o L. Kariusas yra fantastiškas vaikinas. Paramą vokiečiui socialiniuose tinkluose parodė ir ne vienas futbolo klubas ar žaidėjas.

Šio sezono pradžioje pagrindinis „Liverpool“ vartininkas buvo Simonas Mignolet, tačiau dėl banguoto belgo žaidimo J. Kloppas didžiąją sezono dalį pasikliovė antruoju vartininku L. Kariusu, kuris dėl neužtikrinto žaidimo taip pat buvo kritikuojamas gana dažnai.

Lorisas Kariusas

Kai kurie specialistai ir ekspertai svarsto, kad tragiškas pasirodymas UEFA Čempionų lygos finale gali sugriauti visą jauno 24-erių atleto karjerą.

„Dar niekada nesu matęs tokio baisaus vartininko košmaro. Kadangi pats buvau vartininkas, puikiai žinau, kad tokios klaidos išlieka galvoje ir neduoda ramybės labai ilgai. Tokia naktis gali sugriauti visą karjerą“, – L. Kariuso pasirodymą komentavo legendinis Vokietijos vartininkas Oliveris Kahnas.

Kai kurie „Liverpool“ fanai užjaučia vartininką ar netgi kaltina dėl jo klaidų Sergio Ramosą, kuris, negana to, kad pirmajame kėlinyje sutraumavo Mohamedą Salah, antrajame kėlinyje alkūne smogė į galvą ir L. Kariusui.

Praėjus vos kelioms minutėms būtent po šio futbolininkų susidūrimo į Mersisaido ekipos vartus vienas po kito ir pradėjo kristi kurioziški įvarčiai. Spėliojama, kad vartininkui buvo sužeista akis.

Vis dėlto didžioji dalis sirgalių vartų sargą keikia ir reikalauja komandos kuo greičiau įsigyti jam pamainą. „Liverpool“ jau kurį laiką yra siejami su Janu Oblaku iš Madrido „Atletico“ ir Allisonu Beckeriu iš „AS Roma“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)