Šeštadienį „Trakai“ 0:1 nusileido Vilniaus „Žalgiriui“, nors skirtumas galėjo būti ir gerokai didesnis.

Senosios sostinės riterių reikalai turnyro lentelėje kuo toliau, tuo labiau krypsta į kovą dėl trečios vietos su Klaipėdos „Atlantu“ – konkuruoti su tuo pačiu „Žalgiriu“ ar lydere Marijampolės „Sūduva“ O. Vasilenkos auklėtiniams jau atrodo per sudėtinga užduotis.

„Trakų“ atsarginių suolas – itin trumpas, ir kiekviena trauma ar diskvalifikacija sukelia rimtą galvos skausmą treneriui iš Rusijos.

Mače su žalgiriečiais jis po keitimų į kovą turėjo mesti futbolininkus, išvakarėse atstovavusius „Trakai B“ komandai. Nekalbant apie tai, kad ir starto sudėtyje pasirodė du jaunesni nei 20 metų žaidėjai.

DELFI paklaustas, ar norint mesti iššūkį A lygos favoritams, „Trakams“ būtinas papildymas, O. Vasilenka to neneigė.

„Sutinku, kad pastiprinimo reikia. Bet registracijos „langas“ atsidaro dar negreitai. Todėl turime priimti realybę ir iš jos išspausti maksimumą.

Esame nusiminę, nemalonu, bet reikia eiti pirmyn. Reikia priimti tokias sąlygas, kokios yra. Esame viena komanda, į kurią taip pat įeina ir mūsų dubleriai. Kartu turime ieškoti išeičių. Jaunimas šiandien tikrai stengėsi, kiek galėjo, ir aš jiems esu dėkingas“, – kalbėjo specialistas.

Beje, su trūkumu pastarasis, regis, susiduria ne tik rinkdamas komandos sudėtį, bet ir atsidaręs drabužių spintą.

Šeštadienį žiūrovai Lietuvos futbolo federacijos (LFF) stadione stebėjo neįprastą vaizdą – O. Vasilenka komandai greta aikštės vadovavo vilkėdamas tokios pačios spalvos sportinį kostiumą kaip ir auklėtinių aprangos. Todėl teisėjas jo paprašė apsivilkti skirtuką.

„Kai vyksta rungtynės, į tokius dalykus neatkreipi dėmesio“, – pakomentavo treneris.

Per 14 turų 19 taškų pelnę „Trakai“ A lygoje žengia treti, vienu tašku lenkdami rungtynėmis mažiau sužaidusį Klaipėdos „Atlantą“. Pernai trakiškiai taip pat finišavo trečioje vietoje.

A lygos lentelė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)