Pridėjus pergalių seriją nacionalinėse pirmenybėse, tai jau dešimtas iš eilės „Juventus“ pelnytas trofėjus Italijoje. Be to, Massimiliano Allegri auklėtiniai yra per sprindį ir nuo vienuoliktojo: „Serie A“ tvirtai pirmaujantiems Turino futbolininkams tik stebuklas gali sukliudyti iškovoti septintą „scudetto“ titulą paeiliui.

Įspūdingą dominavimą vietiniuose frontuose patvirtina faktas, kad „Juventus“ tapo pirmąja ekipa, per visą Italijos taurės turnyrą nepraleidusia nė vieno įvarčio.

Savo ruožtu, „Milan“ siekė pirmo trofėjaus nuo 2011 metų, kai pastarąjį sykį laimėjo „Serie A“ pirmenybes. Italijos taurę madų sostinės ekipa paskutinį kartą į viršų kėlė 2003 metais.

Trečiadienio finalas Romoje vyko lygiai iki pirmojo Medhi Benatia įvarčio 56-ą min. Vos per 20 min. „Juventus“ privertė varžovus traukti kamuolį iš vartų dar tris kartus.

61-ą min. pasižymėjo Douglasas Costa, 64-ą min. antrą sykį savo pavardę į protokolą įsirašė M. Benatia, o 76-ą min. įvartį į savus vartus pelnė Nikola Kaliničius.

„Jaučiuosi siaubingai dėl to, kad mus čia atlydėję 35 tūkst. sirgalių išvydo šitokį pralaimėjimą. Toks futbolas, sumokėjome už savo klaidas“, – graužėsi „Milan“ strategas Gennaro Gattuso.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)