Nelauktą nesėkmę patyrė Londono „Tottenham Hotspur“ komanda, kuri svečiuose 0:1 (0:1) suklupo prieš autsaiderę iš to paties miesto – „West Bromwich Albion“ ekipą.

Pergalingą įvartį 93 minutę po kampinio ir prie svečių vartų kilusio chaoso pelnė saugas Jake'as Livermore'as.

Tris taškus išplėšę WBA futbolininkai sučiupo paskutinį šiaudą gelbėdamiesi nuo galimo iškritimo „Premier“ lygos. Tiesa, kitame ture „West Bromwich Albion“ ne tik privalo nugalėti Londono „Crystal Palace“ atstovus, bet ir sulaukti „Swansea“ bei „Southampton“ kluptelėjimų.

Į žemesnį divizioną tikrai leisis „Stoke City“ klubas, kuris namuose 1:2 (1:0) neatsilaikė prieš „Crystal Palace“ kolektyvą ir po dešimt metų trukusios kampanijos bus priverstas apleisti „Premier“ lygą.

Tuo metu taškus lygioje vietoje išbarstęs „Tottenham“ atgaivino Londono „Chelsea“ viltis prasibrauti į UEFA Čempionų lygą.

Jei sekmadienį „Chelsea“ savo stadione įveiks FC „Liverpool“ , dvi Londono komandas teskirs du taškai.

Rezultatai:

„Stoke City“ 1 – 2 „Crystal Palace“

„West Bromwich Albion“ 1 – 0 Londono „Tottenham Hotspur“

„Leicester City“ 0 – 2 Londono „West Ham United“

„Bournemouth“ 1 – 0 „Swansea“

„Watford“ 2 – 1 „Newcastle United“

Liverpulio „Everton“ 1 – 1 „Southampton“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)