J. Kloppas – vertėjų košmaras. Taip po incidento pirmadienį spaudos konferencijoje žiniasklaida praminė trenerį iš Vokietijos.

Italų vertėjui teko gerokai paprakaituoti, kol išvertė ilgą stratego kalbą, tačiau, atrodo, jo pastangos padarė įspūdį „Liverpool“ treneriui.

Sulaukęs vertimo pabaigos besišypsantis J. Kloppas ištarė „Bravo“ vertėjui.

Jurgen Klopp is a translator's nightmare 🙈😂 pic.twitter.com/81nySqFzSJ— Match of the Day (@BBCMOTD) April 24, 2018

Į UEFA Čempionų lygos pusfinalį „Liverpool“ pateko perkopęs anglų „Premier“ lygos čempionų „Manchester City“ futbolininkų barjerą, o „Romos“ komanda sukūrė stebuklą eliminavusi iš turnyro vieną iš favoričių - „Barceloną“.

„Raudonieji“ 1984 metais įveikė „Romą“ Europos taurės finale 11 m baudinių loterijoje. Italijos sostinės komanda puikiai pažįstama „Liverpool“ puolėjui Mo Salah. Ten jis praleido dvejus metus.

„Liverpool“ siekia šešto titulo Europos klubų turnyruose.

Pirmoji pusfinalio dvikova „Liverpool“ - „Roma“ vyks antradienį 21.45 val., o kitoje poroje trečiadienį susigrums Miuncheno „Bayern“ ir Madrido „Real“.

GALIMOS STARTO SUDĖTYS

Liverpool“: Karius; Alexander-Arnoldas, Lovrenas, Van Dijkas, Robertsonas; Oxlade-Chamberlainas, Hendersonas, Milneris; Salah, Firmino, Mane.

Nežais: Lallana, Matipas, Canas (traumuoti).

Roma“: Alissonas Beckeris; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarovas; De Rossi, Strootmanas, Nainggolanas; Perotti, Džeko, Ünderas

Nežais: Karsdorpas, Defrelas (traumuoti).

SAVAITGALIO REZULTATAI

„West Brom“ 2-2 „Liverpool“

SPAL 0-3 „Roma“

KOMENTARAI

Jurgenas Kloppas, „Liverpool“ treneris:

„Mo Salah praleido fantastiškus metus „Romos“ komandoje, tačiau jis puikiai suvokia, kad dabar tai ne jo komandos draugai. Abi komandos turi šansų patekti į finalą. Tai viskas, ko reikia mums. Jei tai įmanoma, kodėl nepabandžius to padaryti. Abiems ekipoms pusfinalis yra ypatingas etapas. Tai nepakartojimai momentai, ir jeigu negali jais mėgautis, reiškia su tavimi kažkas negerai“.

Eusebio Di Francesco, „Roma“ treneris:

„Anfield“ stadionas yra įspūdingas. Anglijos stadiono grožis yra nepakartojamas. Italijoje tokio sirgalių palaikymo neturime. „Liverpool“ užnugaris bus sirgaliai, tačiau ir mus palaikys mūsų fanai. Turime žaisti kaip komanda labiau nei bet kada anksčiau. „Liverpool“ skiriasi nuo „Barcelonos“, reikės gerai žaisti, jei norime laimėti. Tikimės pasinaudoti visomis galimomis „Liverpool“ silpnybėmis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)