Prieš savaitę Turine C. Ronaldo įspūdingai per save pelnė gražuolį įvartį į G. Buffono ginamus vartus. Italų futbolo legenda po pralaimėjimo 0:3 draugiškai spaudė ranką portugalui.

„Nežinau, ar jis yra geriausias visų laikų žaidėjas, nes per daug metų esu sutikęs daug puikų futbolininkų, tačiau šiuo metu be abejonės Ronaldo yra pavojingiausias savo pozicijoje“, – sakė G. Buffonas.

Italijos čempionato lyderių kapitonas negailėdamas žėrė pagyras C. Ronaldo, kuris praėjusį sezoną finale prie „Real“ pergalės 4:1 prisidėjo dviem įvarčiais: „Jis – įspūdingas, nuoseklus ir visuomet pelno įvarčius“.

C. Ronaldo yra visų laikų Čempionų lygos lyderis pagal pelnytus įvarčius. Per pastaruosius 5 sezonus jis buvo rezultatyviausias, o šį sezoną taip pat pirmauja pagal pelnytus įvarčius – per 9 rungtynes pelnė 14 įvarčių.

„Juventus“ vartininkas taip pat užsiminė, kad šios ketvirtfinalio atsakomosios rungtynės gali būti paskutinės Čempionų lygoje.

„Visko gali būti, tačiau dabar dėl to nesuku sau galvos, – kalbėjo 40-metis, niekuomet nekėlęs į viršų Čempionų lygos taurės, nors žaidė net trijuose finaluose. – Būdamas vaikas net nebūčiau drįsęs pasvajoti, kad atsisveikinimo rungtynes žaisiu „Santiago Bernabeu“ stadione. Tačiau išlieku pozityvus šioje situacijoje ir vis dar galvoju, kad tai ne paskutinės „Juventus“ šio sezono rungtynės Čempionų lygoje“.

Trečiadienį atsakomąsias rungtynes Miunchene taip pat žaidžia „Bayern“ ir „Sevilla“. Pirmoje tarpusavio dvikovoje Vokietijos čempionų titulą savaitgalį užsitikrinę Juppo Heynckeso auklėtiniai iškovojo pergalę 2:1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)