Tvirčiausias pozicijas turi „Borussia“ ekipa, kuri sekmadienį „Bundesliga“ mače namuose 3:0 pranoko „Stutgart“. Įvarčius mušė Christianas Pulisicas, Michy Batshuayi ir Maximilianas Philippas.

„Borussia“ tašku atsilieka nuo antroje vietoje žengiančių Gelzenkircheno „Schalke“ futbolininkų ir penkiais taškais lenkia ketvirtoje esančius Frankfurto „Eintracht“, kurie sekmadienį 1:1 sužaidė su „Hoffenheim“.

Italijos „Serie A“ čempionate varžovų dovanomis pasinaudojo Romos „Lazio“ ekipa. Ji į trečiąją vietą pakilo po „A.S. Roma“ ir Milano „Inter“ pralaimėjimų bei savo pergalės prieš „Udinese“.

Ciro Immobile ir Luiso Alberto įvarčių dėka „Lazio“ palaužė „Udinese“ vienuolikę 2:1 bei savo sąskaitoje dabar jau turi 60 taškų – tiek pat, kiek ir „A.S. Roma“. „Inter“ turi vienu tašku mažiau.

Kiti sekmadienio „Serie A“ rezultatai:

„Torino“ 1 – 0 „Inter“
„Crotone“ 1 – 0 „Bologna“
„Hellas Verona“ 1 – 0 „Cagliari“
„Napoli“ 2 – 1 „Chievo Verona“
„AC Milan“ 1 – 1 „Sassuolo“

Tuo metu Prancūzijos „Ligue 1“ pirmenybėse „Lyon“ ekipa į trečiąją vietą pakilo net 5:0 sutriuškindama „Metz“ vienuolikę.

Du įvarčius pelnė Marcelo, o po vieną pridėjo Memphisas Depay'us, Bertrandas Traore ir Mariano Diazas.

„Lyon“ su 63 taškais aplenkė tiek pat taškų sukaupusius „Marseille“ futbolininkus, kurie sekmadienį 0:0 sužaidė su „Montepellier“.

Trečiosiose sekmadienio „Ligue 1“ rungtynėse „Nice“ 1:1 sužaidė su „Rennes“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją